Βόλεϊ: «Διπλό» της Κηφισιάς στη Νέα Σμύρνη

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 21:20
UPD:21:28
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Μία ακόμα μεγάλη ανατροπή με θύμα το Μίλωνα έγινε στο φινάλε του α΄ γύρου της β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Volley League, για τις θέσεις 5-8.

Η Κηφισιά αν και βρέθηκε να χάνει 0-2 κατάφερε να νικήσει με 3-2 σετ σε αγώνα που έγινε στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης και χρειάζεται δύο βαθμούς σε 3 αγώνες στο β΄ γύρο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 5η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Μίλωνας και τους τρεις αγώνες της α΄ φάσης τους έχασε με 3-2 σετ και μάλιστα στους δύο από αυτούς προηγήθηκε 2-0 και στον τρίτο 2-1 σετ.

Μάλιστα, απόψε προηγήθηκε 2-0 και με 23-20 στο 4ο και 12-10 στο 5ο σετ, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Χαντ με 25 πόντους, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Δορδοκίδης.

Η Κηφισιά είχε δύο πρόσωπα. Μετά την απώλεια των δύο σετ πέρασε στην αντεπίθεση και με κορυφαίο τον Κασαμπαλή σε σερβίς (7 άσσοι) και πάσα, τον Τσάμπερλεν στο μπλοκ και τους Ζουπάνη, Κωτσάκη στην επίθεση κατάφερε να ανατρέψει πολλές φορές το σκορ και να πάρει τη 10η νίκη σε 17 αγώνες πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις