Γ.Παπανδρέου: Η πράσινη ανάπτυξη εγγύηση για την ποιότητα ζωής των πολιτών

Επίσκεψη στο Πέραμα
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2007 11:27
A- A A+

Το Πέραμα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ υποδέχθηκε και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή ο δήμαρχος Γιάννης Γλύκας, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε πρόσβαση στη θάλασσα, άνοιγμα δεύτερου δρόμου και στήριξη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

«Ως πολιτεία θα πρέπει να διασφαλίσουμε περιοχές όπως το Πέραμα, να μην είναι υποβαθμισμένες σε ένα περιβαλλοντικό Απαρτχάιντ, καθώς δεν έχουν ποιότητα λόγω της οικονομικής τους δυνατότητας και πρέπει και εδώ να υπάρχει πρόσβαση σε ένα αξιοπρεπές ποιοτικό περιβάλλον», τόνισε στις δηλώσεις του ο κ.Παπανδρέου, ζητώντας «να φύγουν καζάνια, όπως οι δεξαμενές πετρελαίου και να αναβαθμιστεί η περιοχή».

«Εχουμε ένα νέο όραμα ως ΠΑΣΟΚ, έχω και προσωπικά ένα νέο όραμα για την πράσινη ανάπτυξη, ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Αυτό θα δώσει μία δυναμική παρουσία της χώρας μας διεθνώς, μια νέα εικόνα, και θα προβάλει τη χώρα σε ένα διεθνές κίνημα, μαζί με μεγάλες φυσιογνωμίες, όπως, ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αλ Γκόρ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι η πράσινη ανάπτυξη αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για την οικονομία, και πρόσθεσε ότι αυτή «εγγυάται και διασφαλίζει την ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες».

Και ο κ.Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας : «Σήμερα επισκέπτεται τη χώρα μας και μια μεγάλη φυσιογνωμία ο Αλ Γκορ, που με ευαισθησία προσπαθεί να κινητοποιήσει τη συνείδηση όλων των πολιτών του κόσμου και συμπαραστεκόμαστε σε αυτή του την προσπάθεια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή