Σε έξι παίκτες στοχεύει η Γιουβέντους για συμφωνία ανταλλαγής με τον Ντιμπάλα

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021 12:57
UPD:13:34
EPA/ALESSANDRO DI MARCO
A- A A+

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θα μπορούσε να φύγει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι και αναφορές στην Ιταλία δείχνουν ότι η «Γηραιά Κυρία» θέλει να κάνει συμφωνίες με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους μεγάλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ντιμπάλα, που θα δει το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022, αρνήθηκε την προσφορά επέκτασης της συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι και ο πράκτοράς του βρίσκεται στην Αργεντινή, περιμένοντας μια νέα πρόταση.

Τόσο η Gazzetta dello Sport όσο και η Tuttosport αναφέρουν ότι η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Αργεντινού σε συμφωνίες ανταλλαγής με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως αυτές που αναφέρθηκαν.

Η Tuttosport αναφέρει ότι η Γιουβέντους θα ανταλλάξει τον «Λα Χόγια» με τον Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης) ή τον Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα).

Ο Μάουρο Ικάρντι της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στο ίδιο πλαίσιο και το ίδιο ισχύει για τον Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), τον Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και τον Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι).

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, η Τότεναμ και η Λίβερπουλ θα μπορούσαν επίσης να συμμετάσχουν στον αγώνα για να υπογράψουν τον 27χρονο άσο, που προσχώρησε στη Γιουβέντους από την Παλέρμο το 2015, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις