Βόλεϊ: Ο Καραμπέτσος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της ΕΟΠΕ

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 23:23
UPD:23:30
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ανανέωσε για άλλη μια τετραετία την προεδρική θητεία του στην ΕΟΠΕ, εκλεγείς πανηγυρικά στις σημερινές αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο πολύπειρος παράγοντας έλαβε 191 ψήφους, έναντι 80 του ανθυποψήφιου Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, που εξελέγη στο μέλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς έλαβε ποσοστό άνω του 25% των συνολικών ψήφων.

Στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ εξελέγησαν, πρώτος ο Κώστας Χαριτωνίδης με 161 ψήφους και ακολούθησαν οι Χαλβατζής Νεκτάριος, Δατσέρης Νικόλαος, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κεμανετζής Ειρήναρχος, Τέφα Ιφιγένεια, Χρόνη Ευφροσύνη, Πασπάλας Αναστάσιος, Καζάκου Ελένη, Καλαντζής Βασίλειος, Ξοφάκης Χαράλαμπος, Ακριβούλης Βασίλειος, Βλάχος Παντελεήμων, Ορφανίδης Θεόφιλος, Βερούτης-Γκιόκας Ιωάννης, Χαριτίδου Δήμητρα, Κογκαλίδης Ελευθέριος, Τασχουνίδης Χρήστος και Ντράκοβιτς Γεώργιος.

Τακτικός εκπρόσωπος της ΕΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι επίσης ο Γιώργος Καραμπέτσος και αναπληρωματικός ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Χαριτωνίδης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις