ΕΥΔΑΠ: Η Νομαρχία Πειραιά να πάψει να λειτουργεί ως Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2007 17:11
A- A A+

«Η νομαρχία Πειραιά θα πρέπει επιτέλους να πάψει να λειτουργεί ως τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ», τονίζει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ κ. Κώστας Κωστούλας, σε δήλωσή του για τα ευρήματα της νομαρχίας κατά τη χθεσινή αυτοψία ελεγκτών της στο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυττάλειας http://www.nomarhiapeiraia.gr/ .

Ο κ.Κωστούλας κατηγορεί τη νομαρχία για ασύστολα ψεύδη, απαντώντας στον ισχυρισμό ότι χθες δεν λειτουργούσε το Εργοστάσιο Ξήρανσης και ότι σήμερα στην Ψυττάλεια είναι συσσωρευμένοι 320.000 τόνοι λυματολάσπης. Όπως επισημαίνει, η συσσωρευμένη λυματολάσπη ανέρχεται σε περίπου 150.000 τόνους, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, η ανακοίνωση της νομαρχίας αναφέρεται επιλεκτικά στο πρώτο και δεύτερο κύτταρο, που πράγματι είναι γεμάτα λυματολάσπη, δεν λέει κουβέντα όμως για το τρίτο και τέταρτο κύτταρο, που έχουν εκκενωθεί και αναπλαστεί με την διαδικασία της ασβεστοποίησης.

«Οπως δεσμεύθηκε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς μέχρι το τέλος του χρόνου δεν θα υπάρχει ούτε σταγόνα λυματολάσπης στην Ψυττάλεια. Αυτό, προφανώς, ενοχλεί ορισμένα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, που με το μανδύα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και απίστευτο θράσος προσπαθούν να κάνουν τους τιμητές για ένα πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν», καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή