Super League 2: Επιβλητικός Διαγόρας στη Ρόδο

Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 16:58
UPD:17:05
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Με τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Λεβαδειακός συνέτριψε 4-0 τον Διαγόρα στη Ρόδο, στη μεταξύ τους συνάντηση για τη 17η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ιωάννης Κωστή, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα, ήταν αυτός που… έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του Μπέπε Ζανίνο.

Ο παίκτης των Βοιωτών σκόραρε δις σε διάστημα 10 λεπτών (74΄, 83΄), δίνοντας ύστερα τη... σκυτάλη στους Λούκας Πολέτο (90΄) και Βαγγέλη Θεοχάρη (90΄+4).

Οι «πράσινοι» έφτασαν στους 31 βαθμούς κι έπιασαν στην πρώτη θέση τον Ιωνικό, ο οποίος υποδέχεται αύριο την Παναχαϊκή, καθώς έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποχρέωσε τον Εργοτέλη σε τέταρτη συνεχή, όλες με το ίδιο σκορ (1-0)! Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στο 11΄, όταν το σουτ του Άμπι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπέντο.

Αντίθετα, οι Ακρίτες ήταν τυχεροί στο 67΄, όταν ύστερα από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μπέκα Μικελτάτζε, που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Δημήτρη Κατσιμήτρο.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 76΄, όταν το σουτ του νεοεισελθόντα Γιάννη Μυστακίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Κατσιμήτρου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις