Ευρωλίγκα: Αποστολή στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 12:34
UPD:12:42
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ανήμερα της επετείου της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 (25/3), ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (19:30) στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση και να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούν, προερχόμενοι από την ήττα στο ΟΑΚΑ (82-86), απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Εφές προέρχεται επίσης από ήττα, στο Μόναχο (79-80) απέναντι στην Μπάγερν, με «τάπα» του Γκιστ στο τέλος, που κόστισε την απουσία του προπονητή της, Εργκίν Αταμάν.

Ο τεχνικός της Εφές είχε επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά στους διαιτητές γι΄ αυτή τη φάση, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής από τη διοργανώτρια.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα (10-18), με δύο αγώνες λιγότερους και δεν έχουν ελπίδες παρουσίας στην οκτάδα και τα πλέι οφ.

H Aναντολού Εφές στον αντίποδα μετρά 19 νίκες - 11 ήττες και είναι τρίτη. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Λοτερμόζερ (Γερμανία), Πέτεκ (Σλοβενία) και Ραντοΐκοβιτς (Κροατία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις