Η Μίλαν προσφέρει 8 εκ. ευρώ το χρόνο στον Ντοναρούμα

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 13:53
UPD:13:54
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η Μίλαν προσέφερε στον Τζίτζι Ντοναρούμα ένα νέο συμβόλαιο, αξίας 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έχει αρχίσει να αναζητεί και πιθανούς αντικαταστάτες.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι οι «ροσονέρι» έχουν αρχίσει να μελετούν την αγορά ενός νέου τερματοφύλακα, εάν ο Ντοναρούμα απορρίψει την τελευταία προσφορά τους.

Έχοντας απομείνει μόνο τρεις μήνες για επίτευξη συμφωνίας, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Μίλαν είναι πρόθυμη να αυξήσει τον μισθό του Ντοναρούμα από τα 6 σε 8 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, αλλά ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, δεν έχει ακόμη απαντήσει στη διοίκηση.

Οι φήμες για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ανησυχούν τους Λομβαρδούς, καθώς η έκθεση αναφέρει ότι η Μίλαν και ο Ντοναρούμα έχουν συμφωνήσει να μην κάνουν άλλες συμφωνίες σε αυτό το διάστημα.

Μια νέα συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, του αθλητικού διευθυντή Φρεντερίκ Μασάτα και του Ραϊόλα αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Η Μίλαν, πάντως, ελπίζει να πείσει τον Ντοναρούμα να ανανεώσει, καθώς πλησιάζει στην επιστροφή της στο Champions League.

Ωστόσο, η 30η Ιουνίου πλησιάζει και ο σύλλογος έχει αρχίσει να αναζητά πιθανούς αντικαταστάτες, εάν ο νεαρός Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας αποφασίσει να αποχωρήσει.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει τον Μάικ Μενιάν της Λιλ, τον Χουάν Μούσο της Ουντινέζε και τον Πιερλουίτζι Γκολίνι της Αταλάντα ως πιθανούς διαδόχους, αλλά προτεραιότητα παραμένει η συμφωνία με τον Ντοναρούμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις