Πολύ ψηλά στη λίστα Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ ο Τζόλης

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 10:00
UPD:10:04
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Γκλάντμπαχ είναι η δεύτερη ομάδα από την Μπουντεσλίγκα που ενδιαφέρεται για τον Χρήστο Τζόλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild.

Ο 18χρονος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο πάνω σημείο της μεταγραφικής λίστας των δύο σπουδαίων συλλόγων, με το δημοσίευμα να αναφέρει το ποσό των 15 εκ. ευρώ που κατά πάσα πιθανότατα θα απαιτηθεί για τη μεταγραφή.

Ο Τζόλης κίνησε το ενδιαφέρον στις ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος ιδιαίτερα μετά τις εμφανίσεις με την Αϊντχόφεν στο Europa League, όπου είχε πετύχει γκολ και στους δύο αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στην παραχώρησή του, αρκεί οι ενδιαφερόμενοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του που δεν θα είναι μικρές, καθώς αν και η αξία του υπολογίζεται στα 10 εκ. ευρώ, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο ποσό για να πει το «ναι» ο «Δικέφαλος».

Όπως εκτιμάται, η Ντόρτμουντ θα ψάξει δυναμικά για αριστερό επιθετικό το καλοκαίρι, καθώς εικάζεται πως ο Τζέισον Σάντσο θα ενταχθεί στο λαμπερό γαλαξία της Premier League.

Να σημειωθεί πάντως πως η ομάδα που από το καλοκαίρι θα προπονεί ο νυν τεχνικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Ρόζε, έχει «τσεκάρει» και τον 22χρονο Ντόνιελ Μάλεν της Αϊντχόφεν, που μετρά ως τώρα 15 τέρματα την τρέχουσα περίοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις