Μπάσκετ: Υπέρ της μετάθεσης των εκλογών ο Α. Παπανικολάου

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 15:49
UPD:15:50
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, συμπλέει με τη χθεσινή απόφαση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που μετέθεσε τις εκλογές για τις 23 Μαΐου.

Με ανακοίνωσή του, ο «εκλεκτός» του νυν προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου εξέφρασε τη θλίψη του για όσους αντιδρούν στην απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) όλων των σωματείων που διαθέτουν αθλητική αναγνώριση.

«Αντιδράσεις από ποιους; Απ’ αυτούς οι οποίοι, προφανώς, δεν επιθυμούν την συμμετοχική δημοκρατία και τη φοβούνται,» αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωσή του ο Άγγελος Παπανικολάου. 

«Τάχθηκα εξ αρχής κατά των αποκλεισμών σωματείων από τις εκλογές και πρότεινα να συμπεριληφθούν όλοι οι σύλλογοι, που είχαν καταθέσει αίτηση στο μητρώο. Η συμμετοχή, άλλωστε, ενδυναμώνει τη δημοκρατία».

Και καταλήγει: «Το Ελληνικό Μπάσκετ δεν χρειάζεται αυτόκλητους "μεσσίες", αλλά έχει ανάγκη από όλους τους Ερασιτέχνες παράγοντες, τους καθημερινούς "εργάτες", αυτούς που κοπιάζουν νυχθημερόν για την ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις