Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου με τον γ.γ του Αραβικού Συνδέσμου και τον Σ.Πέρες

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2007 21:16
A- A A+

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, Αμρ Μούσσα, είχει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει της έκτακτης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των Αραβικών χωρών, αύριο, στο Κάιρο, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα για το Παλαιστινιακό και τον Λίβανο.

Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε από τον Αμρ Μούσσα, ενώ συζητήθηκε και ο συντονισμός των πρωτοβουλιών μεταξύ Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Αραβικού Συνδέσμου.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σιμόν Πέρες, στον οποίο εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εκλογή του ως Προέδρου του Ισραήλ. Παράλληλα απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Έχουντ Μπάρακ, για την εκλογή του ως Προέδρου του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική επίθεση στην Βηρυτό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του βουλευτή Βαλίντ Είντο και του γιου του, καθώς και έξι ακόμα ατόμων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή