Λιόλιος: Η παρούσα διοίκηση της ΕΟΚ οδηγεί το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 19:20
UPD:19:26
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Επίθεση στη νυν διοίκηση της ΕΟΚ εξαπέλυσε ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, λόγω της απόφασης της Ομοσπονδίας να αναβάλλει για τις 23 Μαΐου τις εκλογές, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 28 Μαρτίου.

«Η υποτιθέμενη απόφαση που ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΟΚ στερείται κάθε νομιμότητας, καθώς δεν υπήρξε οιαδήποτε ψηφοφορία, όπως αναληθώς αναφέρθηκε,» υπογραμμίζει ο Βαγγέλης Λιόλιος και καλεί τους συνυποψηφίους του, Άγγελο Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα να πάρουν θέση.

«Η παρούσα Διοίκηση της Ομοσπονδίας, με τις επιλογές της και με τις κατά το δοκούν αποφάσεις της οδηγεί χωρίς ενδοιασμούς το άθλημα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Ξεκαθαρίζω σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, πως μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει την ταφόπλακα του Ελληνικού μπάσκετ».

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε «και τα 21 μέλη του Δ.Σ., το κάθε ένα ξεχωριστά, να πάρουν θέση αυτή την κρίσιμη στιγμή και να προασπίσουν τα συμφέροντα του ελληνικού μπάσκετ», καθώς επισήμανε ότι «η απαράδεκτη αυτή εξέλιξη, απαιτεί από όλους μας να αποδείξουμε και με πράξεις, όχι μόνο με λόγια, ότι το μπάσκετ είναι πάνω από πρόσωπα και συμπάθειες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις