Μπάσκετ: «Ίδρωσε» αλλά νίκησε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 17:12
UPD:17:18
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε μεγάλη δυσκολία στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, βρήκε σφοδρή αντίσταση από την ομάδα των δυτικών προαστίων, που προηγήθηκε έως και με 12 πόντους (55-43), αλλά τελικά έφυγε νικητής με 74-68.

Ηγέτης και καταλυτική φυσιογνωμία στη νίκη των «πράσινων» ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος γύρισε το παιχνίδι μόνος του την τελευταία περίοδο.

Ο διεθνής φόργουορντ έπαιξε για 25΄22΄΄ και μέτρησε 17 πόντους με 4/7 δίποντα και 3/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα λάθος κι ένα κλέψιμο.

Οι Περιστεριώτες, παρά τον τραυματισμό του Καράμπελα πριν από το τζάμπολ και του Γκουτιέρες στο β΄ δεκάλεπτο, πάλεψαν ως το τέλος και έφεραν σε δύσκολη θέση τον αντίπαλό τους. 

Εκτός του Παπαπέτρου, που πέτυχε στους 12 από τους 17 πόντους του την τελευταία περίοδο, καθοριστικός ήταν επίσης ο Κασελάκης, που μπήκε στον αγώνα στην τρίτη περίοδο κι έδωσε σκορ κι ενέργεια στην ομάδα του.

Για το συγκρότημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου κορυφαίος ήταν ο Πέτεγουεϊ με 21 πόντους, ακολουθούμενος από τον ΜακΛίν που πρόσθεσε άλλους 15.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις