Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας: Σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς Ελασσόνας

Γ. Βούρος: Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 16:09
UPD:16:14
A- A A+

Η «αποστολή αγάπης» του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας με τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συνέλεξαν την περασμένη εβδομάδα οι συμπολίτες μας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος  Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, παραδόθηκε στο δήμο Ελασσόνας από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Ανθή Παπακώστα και υπαλλήλους της Τεχνικής μας Υπηρεσίας το Σάββατο 20 Μαρτίου. 

Μέσα σε λίγες ημέρες, σημειώνει ο δήμος, συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες από: κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα, κλινοσκεπάσματα, απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής, ατομικές συσκευασίες με τρόφιμα μακράς διάρκειας, ατομικοί μικροί χυμοί - σοκολατούχα γάλατα, εμφιαλωμένα νερά κλπ.

Την κ. Παπακώστα, συμπληρώνει ο δήμος,  υποδέχθηκε στο δημαρχείο Ελασσόνας η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού & Διοικ. Θεμάτων κ. Καρκαβανίδου - Σκρέτα Ευφροσύνη.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά ότι «Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκρισή τους σε αυτή την πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς. Μέσα σε λίγες μέρες όλοι μαζί καταφέραμε να γεμίσουμε το φορτηγάκι του δήμου μας με είδη πρώτης ανάγκης. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών της Θεσσαλίας». 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή