Ο Άρης ανανέωσε με Σάσα για τρία χρόνια

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 14:42
UPD:14:44
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Άρης και τον Λούκας Σάσα, έλαβε πλέον και επίσημη υπόσταση.

«Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Λούκας Σάσα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Θέλαμε να τον κρατήσουμε, ήθελε να μείνει, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό... Σήμερα το πρωί, ο Σάσα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο για άλλα τρία (3) χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε -μεταξύ άλλων- στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον Άρη και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα».

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος μεταγράφηκε στους «κίτρινους» τον Ιούλιο του 2019 και στις δύο περιόδους που φοράει τη φανέλα του συλλόγου είναι από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές, έχοντας «γράψει» 75 συμμετοχές και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της βουλγαρικής Λουντογκόρετς έχει καταλήξει σε συμφωνία για συμβόλαιο άλλων τριών ετών, με ετήσιες απολαβές κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις