Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Παπαδόπουλος τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο 97΄

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 17:19
UPD:17:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που «τιμώρησε» στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων τον Παναθηναϊκό, που ενώ προηγήθηκε με 2-0 στην Τρίπολη επί του Αστέρα στο 59΄, οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και στο φινάλε το... πλήρωσε. Το τελικό 2-2 ήρθε από το σουτ του «πορτιέρε» των Αρκάδων στις επιπλέον καθυστερήσεις... των καθστερήσεων, με το «τριφύλλι» να χάνει το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια του και τον Αστέρα να πανηγυρίζει για μία συγκλονιστική... επιστροφή στο ματς!

Μέχρι το 84ο λεπτό τίποτα δεν προδίκαζε το... χιτσκοκικό φινάλε που θα είχε η αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» των play off της Super League.

Μετά από ένα πολύ κακό ποιοτικά πρώτο 45λεπτο, στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με πολύ ωραία γκολ του Μακέντα από ισάριθμες ασίστ του Χουάνκαρ κι όλα έδειχναν ότι θα έφευγε νικητής από την Τρίπολη και θα έκανε ένα πολύ αποφασιστικό βήμα για την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μπόλονι οπισθοχώρισαν αδικαιολόγητα, έδειχναν να μην έχουν δυνάμεις, με τους γηπεδούχους ν΄ αρχίζουν να τους πιέζουν αφόρητα και να μην τους επιτρέπουν να βγουν από την περιοχή τους παρά τις φωνές του Μπόλονι και των συνεργατών του.

Στο 84΄ ο Φερνάντεθ μείωσε σε 1-2 «χτυπώντας καμπανάκι» στους «πράσινους». Η ομάδα του Παναθηναϊκού εξακολουθούσε να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και να «παγώσει» το ματς, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση από το γκολ του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε αφήσει την εστία του στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκε με το βολέ μέσα από την περιοχή στο 97ο λεπτό.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί και αυτούς τους Μίλαν Ράσταβατς να έχουν γίνει ένα... κουβάρι από την χαρά τους.

Πρακτικά ο βαθμός δεν «εξυπηρέτησε» καμία ομάδα, ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό, που «καιγόταν» για τη νίκη και, πλέον, το «τριφύλλι» θα περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30) για να κάνει... ταμείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις