Super League: Η Ευρώπη περνά από την Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 11:23
UPD:15:55
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το μεγάλο ματς της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (19:30) ξεχωρίζει αναμφισβήτητα στην πρεμιέρα των play off της Super League. Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Άρης συμπληρώνουν το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης  αγωνιστικής.

Η «αυλαία» θ΄ ανοίξει το μεσημέρι (15:00) στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί οριακό για τους «πράσινους», που θέλουν όσο τίποτ΄ άλλο να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Για να συνεχίσουν να ελπίζουν θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία προέρχεται από ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων και είναι πάντα επικίνδυνη, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της.

Στις 17:15, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, απέναντι στον Άρη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) και τους Πειραιώτες μία νίκη στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με 2-1.

Τέλος, στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο γήπεδο της Τούμπας. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μπαίνουν στα play off με ένα βαθμό διαφορά (προηγείται η Ένωση) και σίγουρα το αποτέλεσμα του αποψινού μεταξύ τους ματς μπορεί να κρίνει πολλά για την πορεία τους προς την Ευρώπη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, καθώς και η ισοπαλία δεν θα είναι «καταστροφή», αντίθετα οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να μπουν σε... θέση οδηγού.

Η βαθμολογία σε 26 αγώνες

  • 1. Ολυμπιακός      67
  • 2. Άρης                 51
  • 3. ΑΕΚ                  48
  • 4. ΠΑΟΚ               47
  • 5. Παναθηναϊκός  45
  • 6. Αστέρας Τρ.      42

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις