«Ανάλατη σούπα» στο Πανθεσσαλικό (Βόλος-ΟΦΗ 0-0)

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 19:21
UPD:19:24
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ένα από τα χειρότερα ματς της εφετινής Super League διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, όπου Βόλος και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, σε αγώνα που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα.

Η ομάδα που «καιγόταν» για βαθμό ή, βαθμούς ήταν ο ΟΦΗ, που έστω και με αντιποδόσφαιρο κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία και μετά από 10 συνεχόμενες ήττες να πάρει τον πρώτο του πόντο, χάρις στον οποίο ανέβηκε στους 20 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των plauy out, έναν περισσότερο από την ουραγό, ΑΕΛ, που νωρίτερα επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ κακό, με τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται η μία την άλλη στα λάθη και τους Κρήτες να έχουν τη μοναδική τελική με το μακρινό άστοχο σουτ του Στάρτζεον στο 45΄!

Κάπως βελτιώθηκε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις όμως, με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρτίνες που δεν βρήκε στόχο (48΄).

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Σαρδινέρο να αποχωρεί τραυματίας και, μένοντας χωρίς «καθαρό» φορ, προτίμησε να μη ρισκάρει και να διαφυλάξει την ισοπαλία, απέναντι σε έναν Βόλο που δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο στα play out και δεν έδειξε να... καίγεται για το «τρίποντο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις