«Κρέμασε τα παπούτσια της» η Τζάκι Γέμελος

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 08:28
UPD:10:01
instagram.com/jacki23
A- A A+

Με μία ανάρτησή της στο Instagram η Τζάκι Γέμελος ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα παρκέ σε ηλικία 32 ετών.

Η ομογενής γκαρντ γνωστοποίησε την απόφασή της μέσω του λογαριασμού της στα social media, ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ σημαντική καριέρα με δεκάδες εμπόδια, πολλές σοβαρές εγχειρίσεις και ακόμη περισσότερο πείσμα γι' αυτό που αγάπησε.

Η Γέμελος έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2013/14 και στον Ολυμπιακό την περίοδο 2019/20, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των Σικάγο Σκάι, Κοντέκτικατ Σαν-Ουάσινγκτον Μίστικς στο WNBA.

Αγωνίστηκε με την Εθνική γυναικών και όπως έγραψε, πλέον ανυπομονεί για να δει ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

«Νόμιζα ότι το γράμμα της αποχώρησής μου θα το είχα γράψει χρόνια νωρίτερα. Αγωνίστηκα εναντίον θρύλων του WNBA και της Ευρώπης, κέρδισα πρωταθλήματα και γνώρισα ανθρώπους που μου άλλαξαν τη ζωή. Αλλά όταν το σώμα σου, σου λέει ότι "ήρθε η ώρα", τότε ήρθε η ώρα. Αποχωρώ πριν έρθει η ώρα που δεν μπορώ να περπατήσω» αναφέρει μεταξύ άλλων στο post που ανέβασε στο Instagram η Γέμελος και καταλήγει:

«Αντίο που χρειάζεται πολύ κουράγιο για να το πεις, αλλά αυτό που μετρά περισσότερο είναι αυτό που ακολουθεί. Μπάσκετ, θα είσαι για πάντα μέρος του εαυτού μου. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα φέρεις στη συνέχεια.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις