Ευρωλίγκα: Υποχρέωση με τον Ερυθρό Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 09:24
UPD:09:31
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα (19/3, 21:00).

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα (νίκη 81-63 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ) την προηγούμενη εβδομάδα και απόψε απέναντι στους Σέρβους έχουν στόχο μια δεύτερη διαδοχική νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μετρά 10 νίκες - 17 ήττες, ενώ χρωστά δύο ακόμη αγώνες (εξ αναβολής). Οι Σέρβοι, που επίσης έχουν χάσει και μαθηματικά τις ελπίδες πρόκρισης (8-21), νίκησαν 92-81 εντός έδρας τη Χίμκι για την 29η αγωνιστική, μετά την ήττα τους στο ΣΕΦ.

Καθώς οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης φέτος (74,3 πόντοι μ.ο.), θα επιδιώξουν να κρατήσουν μία ακόμη φορά χαμηλά στο σκορ τον Ερυθρό Αστέρα. 

Πάντως, και ο Παναθηναϊκός διαθέτει την τέταρτη χειρότερη άμυνα, οπότε σε αυτόν τον τομέα αναμένεται να εστιάσει ο προπονητής τους, Όντετ Κάτας, ζητώντας από τους παίκτες του να πιέσουν και παράλληλα να «πιάσουν» υψηλή παραγωγικότητα.

Διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας ορίστηκαν οι Μπόρις Ρίζικ (Oυκρανία), Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αποψινής βραδιάς θα παίξουν Χίμκι-Βαλένθια, Μπάγερν Μονάχου-Αναντολού Εφές και Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις