Τελειώνει και τυπικά το θέμα Καμπετσή στον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 15:33
UPD:15:38
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Το deal της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Καμπετσή πρόκειται να «σφραγιστεί» μέσα στα επόμενα 24ωρα με την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στον παίκτη και στη διοίκηση.

Οι δύο πλευρές έχουν «δώσει τα χέρια» από τις 4 Φεβρουαρίου για την τριετή επέκταση της συνεργασίας τους (καλοκαίρι του 2014), ωστόσο, ακόμη δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Εμπλοκή δεν υπήρξε, ωστόσο, οι συνεχείς κρίσιμες αγωνιστικές υποιχρεώσεις του Παναθηναϊκού έφεραν... πίσω την υπόθεση, όπως και ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα γραφειοκρατικού περιεχομένου επί των συμβολαίων.

Τόσο η ΠΑΕ, όσο και η πλευρά του 22χρονου επιθετικού βρίσκονται στις τελικές ανταλλαγές κάποιων εγγράφων, προκειμένου να γίνουν ορισμένες διορθώσεις κι αλλαγές και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (18/03) το όλο θέμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά.

Όσον αφορά τις υπογραφές αναμένεται να μπουν μέσα στα προσεχή 24ωρα, είναι πιθανό ακόμη και πριν από το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη για το ματς της πρεμιέρας των play off με τον Αστέρα (21/03, 15:00).

Ο νεαρός στράικερ θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο λαμβάνοντας μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του (περίπου 40%), ξεκινώντας πια από το επόμενο καλοκαίρι από τις 140.000 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις