Ευρωλίγκα: Στο Βερολίνο με Άλμπα απόψε ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 08:49
UPD:08:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟ
A- A A+

Στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός (18/3, 21:30), στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Πειραιά μετρά δύο περισσότερες νίκες από τους Γερμανούς (13-16 έναντι 11-18), ενώ οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από δύο συνεχείς νίκες, αλλά χωρίς ελπίδα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τους Ερυθρό Αστέρα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ η ομάδα του Βερολίνου επικράτησε διαδοχικά εκτός έδρας της Χίμκι και της Βιλερμπάν.

Οι «ερυθρόλευκοι», την περασμένη εβδομάδα νίκησαν με μεγάλη ανατροπή (από το -17) τη Ζενίτ και πλέον, χωρίς άγχος, έχουν στόχο να τελειώσουν με ψηλά το κεφάλι, το ευρωπαϊκό ταξίδι τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ Πέιτον Σίβα, είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες, όπως φαίνεται από τους 21 πόντους που σημείωσε και τις 7 ασίστ που μοίρασε με τη Βιλερμπάν. 

Τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός θα διευθύνουν οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ράιν Πεεράντι (Εσθονία) και Αμπρόσοφ Μίκολα (Ουκρανία).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις