Η ήττα του Εργοτέλη έβαλε «φωτιά» στη Super League 2

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 18:09
UPD:18:24
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ήττα - σοκ γνώρισε στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης από τα Χανιά, στο ντέρμπι της Κρήτης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, κι έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί στη βαθμολογία.

Το γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων πέτυχε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δημητριάδης, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Τα Χανιά ανέβηκαν στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

Ο Εργοτέλης ισοβαθμεί πια στην πρώτη θέση με Ιωνικό, που νίκησε με δύο γκολ στο λυκόφως της αναμέτρησης 3-1 τον Διαγόρα Ρόδου στη Νίκαια.

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού, πλησίασε στις πρώτες θέσεις και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Σκόρερ ο Έμπερτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους μετά από εκτέλεση πέναλτι του ίδιου, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού. 

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στην Άρτα με την ουραγό ΑΕ Καραϊσκάκης κι έπεσε στην 7η θέση της κατάταξης.

Στη Δράμα η Δόξα επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας 1-0 τα Τρίκαλα. Έτσι διατήρησε τις ελπίδες της για σωτηρία, ενώ οι Θεσσαλοί μπήκαν σε... περιπέτειες μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, τέλος, ο τοπικός Απόλλωνας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Να σημειωθεί ότι στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο αστόχησε ο Γιάκος.

Αναλυτικά:

  • Ιωνικός – Διαγόρας Ρόδου  3-1 (40΄ Νιάσε, 89΄, 90΄+6 Κάστρο - 68΄ Σανδραβέλης)
  • Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 (11΄ Μόρας - 78΄ Αποστολίδης)
  • ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή  0-0
  • Εργοτέλης – Χανιά   0-1 (90΄+2 Δημητριάδης)
  • Δόξα Δράμας – Τρίκαλα  1-0 (2΄ Αγγελόπουλος)
  • Ξάνθη – Λεβαδειακός  1-0 (45΄+1 Έμπερτ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις