Μ. Δαμανάκη: Οι κ.κ. Γιακουμάτος και Αντώναρος καλύτερα να σιωπήσουν

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007 16:11
A- A A+

«Η ανεργία στην Ελλάδα βρίσκεται πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (δεύτερη στην ευρωζώνη). Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα σε ανέργους πτυχιούχους. Υπάρχουν νομοί όπου 1 στους 4 ή 5 πολίτες είναι άνεργος. Αυτήν την αναμφισβήτητη πραγματικότητα, η κυβέρνηση με διάφορες αλχημείες και απόκρυψη στοιχείων επιχειρεί όλο το τελευταίο διάστημα συστηματικά να αλλοιώσει.

«Σήμερα, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία με ανακοίνωση της, επισημαίνει και αυτή με την σειρά της, αύξηση της καταγεγραμμένης ανεργίας στο 9,5% για τον Μάρτιο του 2007. Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να επαίρεται».

Τα παραπάνω επισημαίνει η υπεύθυνη Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή την ανακοίνωση των στοιχείων της ΕΣΥΕ που έδειξαν αύξηση της καταγεγραμμένης ανεργίας.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Γιακουμάτος, που λάβροι έσπευσαν να διαψεύσουν το ΠΑΣΟΚ για την αύξηση της ανεργίας, είναι καλύτερο να σιωπήσουν», παρατήρησε η κ.Δαμανάκη, τονίζοντας τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για μείωση της ανεργίας κάτω από το μέσο όρο της Ε.Ε. στην τετραετία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή