Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας αποστέλλει ξανά ο δήμος Χανίων

Πέντε παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 14:42
UPD:14:46
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Πέντε παλέτες με είδη ανάγκης, όπως κουβέρτες, υπνόσακους και τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλατα, ρύζι, ζάχαρη ), συγκέντρωσε ο Δήμος Χανίων και θα τα αποστείλει για τις ανάγκες των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας.Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στις αποθήκες του Δήμου, συσκευάσθηκαν από εργαζόμενους του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και η αποστολή τους θα γίνει μετά από επικοινωνία με τους φορείς των πληγεισών περιοχών.

Η προσπάθεια του Δήμου στηρίχθηκε από πολίτες, φορείς και συλλογικότητες όπως τόνισε ο δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης που βρέθηκε σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης των ειδών. «Έχουν συγκεντρωθεί είδη από πολίτες, που απέδειξαν για ακόμα μία φορά την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς των Χανίων, απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Και στην προσπάθεια αυτή, πέραν από μεμονωμένους πολίτες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, ευαισθητοποιήθηκαν και συλλογικότητες.

Βλέπουμε ότι για ακόμα μία φορά ο Δήμος Χανίων και κυρίως, οι πολίτες των Χανίων, στέκονται και δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Ελπίζουμε αυτή η βοήθεια να ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό τους πολίτες της Θεσσαλίας», επισήμανε ο κ. Σημανδηράκης.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη, ανέφερε πως για ακόμη μία φορά ο Δήμος Χανίων είναι έτοιμος να σταθεί δίπλα σε συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε ανάγκη και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των ειδών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή