Euroleague: Με «σπασμένα φρένα» η Αναντολού Εφές

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 21:57
UPD:22:03
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague αυτή την εποχή και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Η Αναντολού Εφές συνεχίζει την... ξέφρενη πορεία της στη διοργάνωση, επικρατώντας αυτή την φορά σε εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής με 90-66 της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες, «πιάνοντας» με ρεκόρ 19-10 την Αρμάνι Μιλάνο στη δεύτερη θέση της κατάταξης και εδραιώνοντας την παρουσία της στην τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα play off που θ΄ ακολουθήσουν.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν κατάφερε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα τον 200ό αγώνα της στη διοργάνωση, παραμένοντας στην 14η θέση με ρεκόρ 11-17. 

Με... όπλο την ευστοχία της έξω από τα 6.75μ (14/26 τρίποντα) και την κυριαρχία στα ριπμπάουντ, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πήρε από νωρίς τα ηνία στον αγώνα και δεν... αγχώθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. 

Το δίδυμο Σέιν Λάρκιν-Βασίλιε Μίτσιτς οδήγησε την επίθεση των Τούρκων, σημειώνοντας από 15 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Τιμπόρ Πλάις (10π.), Κρούνοσλαβ Σιμόν (10π.). Από τη Μακάμπι ξεχώρισε ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 15 πόντους.  

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις