Premier League: Η... γνωστή Λίβερπουλ εκτός έδρας

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ρουί Πατρίσιο στο φινάλε του αγώνα
Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 00:06
UPD:08:03
Pool via REUTERS/JASON CAIRNDUFF
A- A A+

Μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες από Φούλαμ και Τσέλσι, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό» στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Το ματς «σημαδεύτηκε» από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουί Πατρίσιο στο 87ο λεπτό στο κεφάλι, μετά από σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του, Κόνορ Κόαντι.

Όπως συνηθίζει η κάτοχος του τίτλου στην τρέχουσα περίοδο, εκτός έδρας τα πάει αρκετά καλά (6-5-3), αλλά εντός... χάνεται. Έτσι κι απόψε (15/03) στην έδρα των «Λύκων» κατάφερε να πάρει άλλο ένα «τρίποντο» μακριά από το «Άνφιλντ» (έκτο) και να μείνει «ζωντανή» στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της ερχόμενης σεζόν (βρίσκεται στην 6η θέση με 46 βαθμούς, στο -2 από την 5η Γουέστ Χαμ και στο -5 από την 4η Τσέλσι).

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Πορτογάλος επιθετικός Ντιόγο Ζότα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από ασίστ του Μανέ.

Να σημειωθεί ότι στο 87ο λεπτό τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Ρουί Πατρίσιο στο κεφάλι μετά από σφοδρή σύγκρουση σε διεκδίκηση της μπάλας με τον συμπαίκτη του Κόνορ Κόαντι. Ο τελευταίος στην προσπάθειά του ν΄ ανακόψει τον Σαλάχ έπεσε με δύναμη με το δεξί του πόδι στο πρόσωπο του Πορτογάλου διεθνούς πορτιέρε, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά από περίπου 15 λεπτά άρχισε ξανά το ματς, με τον γκολκίπερ της Γουλβς να αποχωρεί με φορείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις