Cryathon στην παγωμένη Ρωσία

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 21:38
REUTERS/Evgenia Novozhenina
A- A A+

Υπάρχει το τρίαθλο αλλά και το δέκαθλο. Από το 2013 όμως υπάρχει και το Cryathlon. Στη Ρωσία το χειμερινού τουρνουά Cryathlon περιλαμβάνει τρέξιμο σε χιόνι, αγώνες σκι και κολύμβηση σε παγωμένα νερά, στον οικισμό Μαλάκοβκα στην περιοχή της Μόσχας.

REUTERS/EVGENIA NOVOZHENINA

«Nομίζω ότι το καλύτερο ήταν να κολυμπήσω μετά από τζόκινγκ και σκι», ανέφερε μία αγωνίστρια. Οι οπαδοί του πιστεύουν ότι βοηθά στο να παραμένει κάποιος υγιής μέσω της αντοχής σε ψυχρές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της άσκησης.

REUTERS/EVGENIA NOVOZHENINA

Ακόμα και ορισμένοι θεατές άρχισαν να πείθονται: «Θέλουμε κι εμείς να το κάνουμε αυτό. Νομίζω ότι σε δύο χρόνια θα το δοκιμάσουμε», ανέφερε ένας θεατής.

REUTERS/EVGENIA NOVOZHENINA

Το CRYathlon είναι ένα ταμείο βασισμένο σε αθλητικές προκλήσεις που ιδρύθηκε από τους Τίμ Μπατ και Στιβ Τζόουνς για να συγκεντρώσει χρήματα για το καρδιακό ρίσκο σε νέους (Cardiac Risk in the Young).

REUTERS/EVGENIA NOVOZHENINA

Το ταμείο δημιουργήθηκε μετά ένα σχεδόν μοιραίο καρδιακό επεισόδιο που είεχε ο Τιμ τον Μάιο του 2013 και έκτοτε η ομάδα προχωρά σε μία σειρά από προκλήσεις που βασίζονται σε σπορ συγκεντρώνοντας χρήματα για το CRY.

naftemporikigr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή