Αποκλείστηκε από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αϊτόρ λόγω του επεισοδίου με τον Κουζνιέτσοφ

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 20:18
UPD:20:25
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

  

Στην όλη προσπάθεια που έγινε την περασμένη εβδομάδα για να «πέσουν οι τόνοι» στον Παναθηναϊκό και να προετοιμαστεί η ομάδα κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ενόψει του ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, υπήρξε ένα περισταστικό που «τάραξε» κάπως την ηρεμία της ομάδας.

Πρωταγωνιστές του ήταν ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και ο άμεσος συνεργάτης του Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του περασμένου Σαββάτου (13/03) οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού εκτελούσαν κάποιες ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων, κάνοντας μεταξύ τους πλάκα.

Κάτι που ανέφερε ο Αϊτόρ ενόχλησε τον Κουζνιέτσοφ, θεωρώντας ότι το αστείο του Ισπανού απευθυνόταν σ΄ εκείνον, με αποτέλεσμα να ζητήσει σε έντονο ύφος το λόγο απ' τον ποδοσφαιριστή.

Το επεισόδιο δεν έλαβε μεγάλες διατάσεις, καθώς μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι, ωστόσο, στη συνέχεια κι αφού ενημερώθηκε από τον συνεργάτη του ο Μπόλονι, αποφάσισε να μην πάρει στην αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον Αϊτόρ.

Η τιμωρία του 25χρονου ακραίου επιθετικού είχε ισχύ μόνο για το συγκεκριμένο ματς, κάτι που σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικά από τον Ρουμάνο τεχνικό για τα play off που ξεκινούν το σαββατοκύριακο, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύσκολη αποστολή στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις