Ρεάλ Μαδρίτης: Ξανά τραυματίας ο Αζάρ, χάνει τη ρεβάνς με την Αταλάντα

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 17:26
UPD:18:16
REUTERS/VINCENT WEST
A- A A+

Οι τραυματισμοί δε λένε ν΄ αφήσουν... ήσυχο τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος θα μείνει εκτός από ένα ακόμη ματς της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα από τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Αταλάντα το βράδυ της Τρίτης (16/03, 22:00) στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο».

Όπως έκανε γνωστό ο Ζινεντίν Ζιντάν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Βέλγος επιθετικός τραυματίστηκε ξανά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξαναμπεί στα... πιτς γι' άγνωστο προς το παρόν διάστημα.

«Δεν θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω. Θέλω να είμαι θετικός κι ελπίζω ότι δεν είναι υπερβολικά μεγάλο πρόβλημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γάλλος προπονητής των «μερένγκες» όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του Αζάρ.

Ο Βέλγος αποκτήθηκε το 2019 από την Τσέλσι έναντι 150 εκατ. ευρώ, αλλά οι τραυματισμοί του έχουν στοιχίσει πάρα πολύ και μετρά μόλις 25 συμμετοχές στη La Liga.

Ο 30χρονος άσος πέρασε ως αλλαγή, μετά το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, στα τελευταία λεπτά του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (13/03) με την Έλτσε.

Οι «μερένγκες» ανακοίνωσαν σήμερα (15/03) ότι ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν πρόβλημα στον πρωταρχικό μυϊκό σύνδεσμο ανάμεσα στον κορμό και τα κάτω άκρα, με το σύλλογο να μην διευκρινίζει το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

«Κάτι τρέχει σίγουρα. Ποτέ δεν ήταν τραυματίας σε ολόκληρη την καριέρα του ή υπήρχαν πολύ λίγοι τραυματισμοί» επισήμανε ο «Ζιζού» και συνέχισε: «Είναι κάτι καινούριο. Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω κάτω περισσότερο. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε κι ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Έχουμε μιλήσει για πράγματα όπως η έλλειψη προετοιμασίας, ο αριθμός των αγώνων και η πνευματική σκοπιά».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις