Ολυμπιακοί Αγώνες: Κανονικά η Λαμπαδηδρομία από την Φουκουσίμα στις 25/03

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 11:38
A- A A+

Από το J-Village της Φουκουσίμα, στις 25 Μαρτίου, θα ξεκινήσει κανονικά η Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, γεγονός που εφόσον πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει την αντίστροφη μέτρηση για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τέσσερις μήνες αργότερα (23/07-8/08).

Όπως έκανε γνωστό η Οργανωτική Επιτροπή της Ιαπωνίας την πρώτη μέρα δεν θα μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει δια ζώδης την Τελετή και το αρχικό τμήμα της Λαμπαδηδρομίας, μιας και οι διοργανωτές μειώνουν τον αριθμό των συμμετεχόντων και απλοποιούν το πρόγραμμα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Το Τόκιο 2020 «δεσμεύεται να διασφαλίσει την ασφάλεια της λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας του Τόκιο 2020, λαμβάνοντας μετρα για την πρόληψη της εξάπλωσης λοιμώξεων μεταξύ των θεατών, των λαμπαδηδρόμων, του προσωπικού και άλλων συμμετεχόντων, καθώς και των κατοίκων της περιοχής», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές των Αγώνων.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό στην ίδια ανακοίνωση τα τεστ για σκέιτμπορντ και σκοποβολή που ήταν προγραμματισμένα τον Απρίλιο θα γίνουν το Μάιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις