Ο Μήτρογλου κράτησε δεύτερο τον Άρη

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 21:43
UPD:21:46
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το γκολ του Μήτρογλου στο 6ο λεπτό ήταν αρκετό για να νικήσει ο Άρης με 1-0 τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης» και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση, στο ντεμπούτο του Νιόπλια στον πάγκο των φιλοξενούμενων. 

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία τους. Στο 6΄ ο Μπερτόλιο έκλεψε την μπάλα από δυο αντιπάλους, βρήκε τον Μήτρογλου κι ο πρώην φορ της Μαρσέιγ με το αριστερό έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν δυο λεπτά αργότερα, αλλά το δεξί δοκάρι του Βάτερμαν σταμάτησε την προσπάθεια του Σίλβα. Ο ΟΦΗ απείλησε για πρώτη φορά στο 19’, αλλά το σουτ του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν πέρασε εκτός εστίας.

Νέα πολύ καλή στιγμή στο 33’ για τον Άρη με τον Σάσα, το σουτ του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε έξω, ενώ στο 38΄ ο Βάτερμαν απέκρουσε το γύρισμα του Μάνου, που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Μήτρογλου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ρόουζ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία από εκτέλεση κόρνερ. Εκτός εστίας πέρασε και το δυνατό σουτ του Γκάμα στο 55΄, ενώ στο 63΄ ο Βάτερμαν πρόλαβε τον Μπερτόλιο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει τη δέκατη συνεχή ήττα και τον Άρη να ξεκινάει τα πλέι οφ με διαφορά τριών βαθμών από την τρίτη ΑΕΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις