Γκουαρντιόλα και Γκιντογάν κορυφαίοι τον Φεβρουάριο στην Αγγλία

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 15:46
UPD:15:49
Pool via REUTERS/RUI VIEIRA
A- A A+

Με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες τον Φεβρουάριο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αδύνατο να απειληθεί από άλλο προπονητή της Premier League για το βραβείο του κορυφαίου τεχνικού του μήνα.

Οι «πολίτες», που οδεύουν ολοταχώς προς τον τίτλο στην Αγγλία, νίκησαν -μεταξύ άλλων- την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με 4-1, αλλά και τις Άρσεναλ, Τότεναμ, με τον Γκουαρντιόλα να κατακτά το ένατο βραβείο της καριέρας του στην Αγγλία και να υπολείπεται πια μόνο των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Αρσέν Βενγκέρ και Ντέιβιντ Μόιες.

Εν τω μεταξύ ένας ποδοσφαιριστής του Γκουαρντιόλα, ο Ιλκάι Γκιντογάν, αναδείχθηκε για δεύτερο στη σειρά μήνα κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στη σχετική διάκριση που είχε λάβει τον Ιανουάριο.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι το «κρυφό όπλο» της ομάδας του φέτος εκπλήσσοντας με την ευχέρειά του στο σκοράρισμα βγαίνοντας ως κρυφός φορ, σημείωσε τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα από δύο απέναντι σε Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Με αυτό τον τρόπο ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» με δύο συνεχείς βραβεύσεις, όπως επίσης και ο πρώτος Γερμανός στην Premier League με πάνω από ένα βραβείο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις