Parisien: «Η Παρί παρακολουθεί την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 17:10
UPD:17:18
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται, σύφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Parisien», να παρακολουθεί... διακριτικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με βάση το ρεπορτάζ οι πρωταθλητές της Ligue 1 σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους, σε περίπτωση αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το μέλλον του CR7 στην «Μεγάλη Κυρία» άρχισε ήδη να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από την Πόρτο στην φάση των «16» του Champions League.

Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022 και μοιάζει να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν οι «μπιανκονέρι» θα συζητήσουν το ενδεχόμενο της πώλησής του ή, αν θα συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία τους έως τη λήξη της.

Με βάση το ρεπορτάζ της Parisien η Παρί παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί δεν έχει σταματήσει να έχει επαφές με τον Ζόρζε Μέντες από το 2015 και ο πρόεδρος του συλλόγου δεν είναι απίθανι να θελήσει να «εκμεταλλευτεί» τη στενή τους σχέση.

Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Με πιο απλά λόγια εάν ο 22χρονος Γάλλος διεθνής άσος αποχωρήσει από την ομάδα τότε η Παρί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο σύλλογος του Παρισιού θα βγει στην αγορά για την ανεύρεση του νέου του σούπερ-σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στο κάδρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωστόσο, εάν επιλέξει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε η αμέσως επόμενη επιλογή θα είναι αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις