Πρόταση του Ολυμπιακού στον αρχηγό της γαλλικής Νις

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2007 14:44
A- A A+

Πρόταση από τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι έχει ο αρχηγός της γαλλικής Νις, Ζακ Αμπαρντοναντό, διευκρινίζοντας ωστόσο πως προτεραιότητά του είναι να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα της Ισπανίας, της Ιταλίας ή της Αγγλίας.

Η συνέντευξη του γάλλου αμυντικού στην γαλλική ιστοσελίδα sport365.fr:

-Ισχύει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το πρόσωπό σου;

-Ναι, ήρθε άνθρωπος του συλλόγου και με συνάντησε προσωπικά. Αν και μιλούσε πολύ άσχημα τα γαλλικά, μου εξήγησε τους στόχους της ομάδας. Είχαν ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που αγωνίζεται συνέχεια στο Champions League. Επίσης, ο άνθρωπος του συλλόγου μου είπε ότι θα μου παραχωρήσουν το παλιό σπίτι του Τζιοβάνι, που είναι 500 τετραγωνικά, με πισίνα και βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Παρά τις πολύ καλές παροχές που υπάρχουν στο συμβόλαιο, έχω την πρόταση stand-by.

-Γιατί;

O Ολυμπιακός είναι ένα καλό κλαμπ, ωστόσο, προτιμώ να πάω σε μια ομάδα από την Ισπανία, την Ιταλία ή την Αγγλία. Έχω κάποιες επαφές. Έχω μιλήσει, ήδη και με πολλούς προπονητές.

-Σε ποιο πρωτάθλημα προτιμάς να αγωνιστείς;

Προτιμώ την Ισπανία λόγω της γλώσσας. Θα ήταν καλύτερα για την οικογένειά μου και εμένα. Αλλά μ' αρέσει και η Ιταλία, επειδή παίζουν κλειστό παιχνίδι, το κατενάτσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις