Απαλλαγή ή, την μικρότερη ποινή για Μαρινάκη ζήτησε ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 19:50
UPD:19:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Την απαλλαγή του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη ή, την επιβολή της μικρότερης ποινής που προβλέπει απαγόρευση εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικούς χώρους, ζήτησε η πλευρά του Ολυμπιακού κατά τη σημερινή εκδίκαση της έφεσης που είχαν υποβάλλει οι «ερυθρόλευκοι» στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρωτοδίκως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League με πεντάμηνη ποινή απαγόρευσης από όλα , ενώ με 7.000 ευρώ (ως συνυπεύθυνη) είχε τιμωρηθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η νομική εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Ευαγγελία Παναγιώτου, κατέθεσε υπόμνημα για την υπόθεση, χαρακτηρίζοντας αβάσιμη και μη επιβεβαιωμένη την κατηγορία για είσοδο του προέδρου της ΠΑΕ στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών. Η νομική εκπρόσωπος του κ. Μαρινάκη αιτήθηκε την απαλλαγή του ή, την επιβολή της ελάχιστης ποινής που είναι απαγόρευση εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Γιάννης Χατζησαββάογλου, ο οποίος προσπάθησε να πείσει την έδρα του στο να πείσει την έδρα πως δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Από τους δικηγόρους του Ολυμπιακού ζητήθηκε να εκδοθεί η απόφαση το συντομότερο δυνατό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις