Γ. Γκιόκας: Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τη μεγάλη διαδήλωση της Ν. Σμύρνης

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 16:07
UPD:16:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
A- A A+

Για προσπάθεια της κυβέρνησης, να κρύψει τη  μεγάλη, όπως υποστήριξε διαδήλωση, με συμμετοχή πολλών νέων, στη Νέα Σμύρνη, έκανε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί τον απαράδεκτο τραυματισμό αστυνομικού και τη δράση προβοκατόρικων μηχανισμών.

Ο κ. Γκιόκας, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε ότι ήταν πολύ μεγάλα τα μπλοκ των σωματείων, του ΠΑΜΕ και φορέων της περιοχής ενάντια στο κλίμα καταστολής και αστυνομοκρατία, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει απογειώσει την καταστολή, αλλά δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός την Παρασκευή θα απαντήσει στη Βουλή σε Ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,  υπογράμμισε ότι και το ΚΚΕ κατέθεσε σχετική Ερώτηση, όπως και άλλα κόμματα, αλλά ο Κ. Μητσοτάκης επέλεξε να απάντησε μόνο στον Αλ. Τσίπρα για να στηθεί δικομματικός και αποπροσανατολιστικός καβγάς.

Για αίτημα περί προανακριτικής επιτροπής για τον Ν. Παππά που ζητά η ΝΔ, ο Γιάννης Γκιόκας ανέφερε ότι από τον φάκελο δεν προκύπτουν στοιχεία για προανακριτική και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τα παιχνίδια που έγιναν με τις τηλεοπτικές άδειες.

Αναφέρθηκε επίσης και στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας, όπως τόνισε, σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του Δ. Οικονόμου του «ΣΚΑΪ», σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την παρουσία του αυτές τις πρακτικές.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή