Χανιά: Δήμοι συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 11:17
UPD:11:24
Eurokinissi/ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
A- A A+

Στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας στέκονται οι δήμοι Αποκορώνου, Πλατανιά και Χανίων, που συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποσταλούν στους πληγέντες.

Ο δήμος Αποκορώνου, από σήμερα έως και την Τετάρτη 17 Μαρτίου, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στο δημαρχείο Βρυσών και στα δημοτικά καταστήματα Βάμου, Καλυβών και Γεωργιούπολης. Η παράδοση γίνεται, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, και σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζυμαρικά, δημητριακά, αλεύρι, ελαιόλαδο, όσπρια, φρυγανιές, ζάχαρη, χυμοί, τοματοπολτός, πουρές) και είδη ατομικής υγιεινής ( χαρτί υγείας, σαμπουάν, σερβιέτες, παιδικές πάνες και αφρόλουτρα).

Ανάλογη πρωτοβουλία ανακοίνωσε και ο δήμος Πλατανιά που, έως και την ερχόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου, συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχισμό σε καλή κατάσταση και άλλα είδη πρώτης ανάγκης . Η συγκέντρωση γίνεται από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι σε σημεία που βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες Πλατανιά, Μουσούρων, Βουκολιών και Κολυμβαρίου.

Είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας, όπως έχει ανακοινώσει από τις 3 Μαρτίου, θα συγκεντρώνει έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, και ο δήμος Χανίων. Η συγκέντρωση γίνεται στις αποθήκες του δήμου στην οδό Κύπρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή