Champions League: Δεν αποκλείει την ανατροπή ο Κούμαν

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 17:08
UPD:17:09
REUTERS/Rafael Marchante

FILE PHOTO: Soccer Football - UEFA Nations League Semi Final - Netherlands v England - Estadio D. Afonso Henriques, Guimaraes, Portugal - June 6, 2019 Netherlands coach Ronald Koeman before the match REUTERS/Rafael Marchante/File Photo

A- A A+

Το βαρύ 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς των «16» του Champions League μέσα στο «Νόου Καμπ» για την πλειοψηφία των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι σκορ μην αναστρέψιμο από την Μπαρτσελόνα στην αυριανή ρεβάνς του «Παρκ ντε Πρενς».

Ο τεχνικός των Καταλανών, όμως, Ρόναλντ Κούμαν, είναι από τους λίγους (προφανώς) που θεωρεί ότι η ομάδα του δεν είναι «χαμένι από χέρι» και μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα μέσα στο Παρίσι.

Τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης είναι χαρακτηριστικά: «Εξαρτάται από το πώς θα ξεκινήσουμε τον αγώνα, από την ενέργεια που θα βγάλουμε για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο και από την αποτελεσματικότητά μας.

Εκείνοι είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα στο πρώτο ματς. Είμαστε μία ομάδα που πάντα δημιουργεί ευκαιρίες. Αν έχουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός, θυμίζοντας πως η ομάδα του απέκλεισε τη Σεβίλλη στο Κύπελλο με 3-0, έχοντας χάσει 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Ρωτήθηκε επίσης για την εκλογή του Ζοάν Λαπόρτα στην προεδρία του συλλόγου: «Ο Λαπόρτα έχει καταφέρει πολλά και είναι καλό για τον σύλλογο να έχει έναν πρόεδρο σαν κι αυτόν. Έχουμε χαιρετηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά τον Ράικαρντ, που τον είχε πρόεδρο. Μου έχει πει ότι δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες και βοηθάει προπονητές και ποδοσφαιριστές. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Μπήκε στα αποδυτήρια, είπε κάποιες κουβέντες και υπήρχε καλή ατμόσφαιρα.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις