Κλοπ: «Έχω συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, δεν υπάρχει θέμα ν΄ αναλάβω την Εθνική Γερμανίας»

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 17:00
UPD:17:02
Pool via REUTERS/ADAM DAVY
A- A A+

 

Διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ανακοίνωση του Γιόακιμ Λεβ ότι θ΄ αποχωρήσει από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των «πάντσερ» μετά το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκεται και επισήμως στην διαδικασία ανεύρεσης του νέου προπονητή της Εθνικής. Με το που έγινε γνωστή η απόφαση του Λεβ ν΄ αποχωρήσει από το τιμόνι της «νασιοναλμανσάφτ» μετά από 15 χρόνια (ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της) ξεκίνησαν αμέσως τα σενάρια για το όνομα του αντικαταστάτη του.

Η «Bild» μετέδωσε ότι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Λεβ είναι ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με το νυν ομοσπονδιακό, ενώ πολύ σοβαρά «παίζει» και το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο τελευταίος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και στην Λειψία, ρωτήθηκε για το αν όντως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ο ίδιος το διέψευθσε κατηγορηματικά: «Όχι, δεν είμαι διαθέσιμος για πιθανός προπονητής της Εθνικής Γερμανίας το καλοκαίρι ή μετά από το καλοκαίρι. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την Λίβερπουλ. Είναι μία απλή κατάσταση. Υπογράφεις ένα συμβόλαιο και προσπαθείς να το τηρήσεις μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά ο Κλοπ βάζοντας τέλος στις φήμες που ξέσπασαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις