Βγαίνουν τα πρώτα 4 «εισιτήρια» των προημιτελικών του Champions League

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 11:12
UPD:11:18
REUTERS/PEDRO NUNES
A- A A+

Γνωστά θα γίνουν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (10/03) τα πρώτα τέσσερα «εισιτήρια» για τους προημιτελικούς του Champions League.

Η «αυλαία» των ρεβάνς της φάσης των νοκ άουτ αναμετρήσεων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής ανοίγει σήμερα (9/03) με το Γιουβέντους-Πόρτο και το Ντόρτμουντ-Σεβίλη (ώρα έναρξης στις 22:00).

Στο πρώτο ζευγάρι τα πάντα είναι ανοιχτά μετά τη νίκη των «δράκων» στο «Ντραγκάο» με 2-1. Η «Γιουβε» θα παίξει... τα ρέστα της για την πρόκριση, μιας και έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα της Serie A και το Champions League είναι ο μεγάλος στόχος που της έχει απομείνει.

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ η Μπορούσια θα υποδεχθεί την Σεβίλη, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης μετά τη νίκη της με 3-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»,

Το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια ώρα έναρξης (22:00) είναι προγραμματισμένες οι ρεβάνς, Λίβερπουλ-Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.

Εδώ υπάρχουν μεγάλα φαβορί που δύσκολα θα «σπάσουν», καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας και Γαλλίας προέρχονται από εκτός έδρας νίκης, με 2-0 οι «κόκκινοι» επί των Γερμανών και 4-1 οι «πρωτευουσιάνοι» επί των «μπλαουγκράνα».

Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στο αυριανό, η ρεβάνς της Λϊβερπουλ με την Λειψία θα διεξαχθεί στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, όπου είχε διεξαχθεί και η πρώτη αναμέτρηση με τυπικά γηπεδούχο τη γερμανική ομάδα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις