Τετ-α-τετ παικτών με Μπόλονι και Ντρεοσί

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 18:25
UPD:18:31
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν στη διάρκεια της σημερινής (6/03) προπόνησης του Παναθηναϊκού, ο Λάζλο Μπόλονι και ο Πιερ Ντρεοσί, στην προσπάθεια που ξεκίνησε προκειμένου να «πέσουν οι τόνοι» στ΄ αποδυτήρια και ν΄ αποφορτιστεί το «βαρύ» κλίμα που υπάρχει μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Από το περασμένο Σάββατο και μετά την ήττα των «πράσινων» από τον ΠΑΣ Γιάννινα ακούστηκε έντονα ότι η διοίκηση πήρε την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ρουμάνο τεχνικό. Τελικά, όμως, με την παρέμβαση του Πιερ Ντρεοσί ο έμπειρος τεχνικός δεν θα απομακρυνθεί, τουλάχιστον, πριν το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ.

Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και ο 68χρονος τεχνικός είχαν σήμερα διαδοχικές συζητήσεις με γκρουπ παικτών, θέλοντας να συζητήσουν μαζί τους για να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν στη συνέχεια. Δε μιλάμε για μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πρόσφατα, αλλά εδώ και μήνες και παραμένει άλυτη.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιουνούς Σανκαρέ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ θ΄ απουσιάσει από τις εκδηλώσεις της ομάδας για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το ντέρμπι της Κυριακής (14/03) με τον ΠΑΟΚ ο Αφρικανός μέσος θα απουσιάσει και (τουλάχιστον) από τα δύο πρώτα ματς των play off.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις