Super League: Χρονιά με ρεκόρ για τον Αστέρα Τρίπολης

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 10:29
UPD:10:30
INTIME SPORTS/ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Η σεζόν... των ρεκόρ για τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται.

Οι Αρκάδες με το 1-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου έμειναν για 10ο σερί ματς αήττητοι, τα επτά χωρίς ήττα εκτός έδρας και με περισσότερες νίκες από ήττες μακριά από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», σύμφωνα με την Super League.

Αναμφισβήτητα η πελοποννησιακή ομάδα διάγει μία από τις πιο πετυχημένες περιόδους της στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Μετά την εντός έδρας ήττα στις 6 Ιανουαρίου από τον Ολυμπιακό η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς τρέχει σερί 10 αγώνων χωρίς να χάσει, με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. 

Παράλληλα ο Αστέρας είναι αήττητος για 7 αγωνιστικές μακριά από την έδρα του, ένα ακόμη ρεκόρ στα χρόνια που συμμετέχει στη Super League. Στις 6 Δεκεμβρίου ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και από τότε μετρά 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Είναι η πρώτη φορά στη Super League που έχει θετικό πρόσημο νικών, αφού η καλύτερη εκτός έδρας παρουσία του ήταν το 2012/2013, όταν τερμάτισε τρίτος και είχε 6 νίκες και 6 ήττες.

Επίσης, ο Γιάννης Κώτσιρας έφτασε τις 104 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, περισσότερες από κάθε άλλο Έλληνα παίκτη της ομάδας.

Ξεπέρασε το Δημήτρη Κουρμπέλη, που είχε 103 συμμετοχές. Στη συνολική κατάταξη, Χουάν Μουνάφο και Ματίας Ιγκλέσιας συνεχίζουν να ανεβαίνουν, ενώ ακολουθεί και ο Μπαράλες. Και οι τέσσερις πρώτοι είναι ενεργοί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις