«Κατηφόρα» δίχως τέλος για την Λίβερπουλ

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 18:19
UPD:18:22
Pool via REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Τελειωμό δεν έχει η... κατηφόρα που έχει πάρει η Λίβερπουλ στην Premier League.

Το απόγευμα της Κυριακής (7/03) οι πρωταθλητές γνώρισαν την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, αυτή την φορά με την Φούλαμ να φεύγει νικήτρια από το Άνφιλντ με 1-0, χάρις στο γκολ του Μάριο Λεμινά στο 45ο λεπτό.

Πλέον, η έξοδος στο Champions League της επόμενης περιόδου μοιάζει ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση για τους «κόκκινους» του Γιούργκεν Κλοπ. Πλέον, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ θα παίξει... τα ρέστα της στο Champions League, όπου βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» της διοργάνωσης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Λειψία.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης (4/03)  η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί  με 1-0 από την Τσέλσι και έγραψε αρνητικό ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου, αφού για πρώτη φορά ηττήθηκε σε πέντε σερί εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος στο Άνφιλντ.

Δυστυχώς για τους πρωταθλητές ο κατήφορος δεν σταμάτησε ούτε σήμερα (7/03), γνωρίζοντας την 6η συνεχόμενη ήττα από την Φούλαμ και 8η ήττα συνολικά μέσα στο 2021.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μανέ στο 70ό λεπτό και δύο λεπτά μετά έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σακίρι, ωστόσο, έμειναν και πάλι «άσφαιροι» και, πλέον, ο στόχος της εξόδου στο Champions League της σεζόν 2021/2022 απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις