Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Συλαϊδόπουλο... μέχρι νεοτέρας

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 14:37
UPD:15:32
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Κορυφώνονται οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου για το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, μιας και όπως είναι γνωστό από το Σάββατο (6/03) και μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα συνεχίσει άλλο στον πάγκο των «πράσινωιν».

Από χθες ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Πιερ Ντρεοσί βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου τεχνικού και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένη το πιθανότερο σενάριο είναι να προχωρήσει η ομάδα στην παρούσα φάση με προσωρινή λύση τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες στον Ντρεοσί για να βρει τον επόμενο προπονητή της αθηναϊκής ομάδας.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό την Κυριακή (07/03) και τη Δευτέρα (08/03) κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την Τρίτη (09/-3) θα επιστρέψουν στο Κορωπί ξεκινώντας υπό τις οδηγίες του Συλαϊδόπουλου, την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (14/03) με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πιερ Ντρεοσί στο διάστημα αυτό θα ψάχνει για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του Παναθηναϊκού, κάνοντας επαφές με ξένους τεχνικούς κυρίως από την αγορά της Γαλλίας (κι όχι μόνο).

Στον αντίποδα, φαίνεται να χάνει πόντους η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει ακόμη κανείς από το κλαμπ). Επειδή όμως στον Παναθηναϊκό τα δεδομένα αλλάζουν με μεγάλη... ευκολία, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί στο φινάλε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις