Του έχει πάρει τον αέρα

Για τρίτη φορά μέσα σε 17 ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Παναθηναϊκό (1-0)
Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 21:39
UPD:21:46
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Για τρίτη φορά μέσα σε 17 ημέρας (δύο στο Κύπελλο) ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Παναθηναϊκό, με 1-0 στους Ζωσιμάδες, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Ηπειρώτες έχουν πάρει για τα καλά, πλέον, τον αέρα του Παναθηναϊκού. Σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη απέκλεισε τους «πράσινους» από το Κύπελλο με δύο νίκες, ενώ απόψε, έκανε το 3Χ3 στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις με το γκολ του Μιλιντσεάνου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός «έπεσε» στην 6η θέση μετά την ήττα του στους «Ζωσιμάδες» (ισοβαθμεί με τον Αστέρα στην 5η αλλά οι Αρκάδες έχουν καλύτερη διαφορά), καθώς μετά τον Ολυμπιακό έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο».

Ο ΠΑΣ μπήκε επιθετικά απέναντι στον Παναθηναϊκό που προσπάθησε να αντιπαρατάξει δύναμη κι ένταση στο παιχνίδι του, αλλά είχε ξανά «θέματα» στο δημιουργικό σκέλος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 9΄ με τον Σάλιακα να αστοχεί κυριολεκτικά προ κενής εστίας, ωστόσο, 10 λεπτά πήραν αυτό που άξιζαν.

Από το λάθος του Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή, ο Πίρσμαν έβαλε δυνατή κόντρα, η μπάλα έφυγε με δύναμη μπροστά και κατέληξε στον Μιλιντσεάνου (που είχε περάσει 7 λεπτά νωρίτερα στο ματς αντί του τραυματία Κρίζμαν) κι ο τελευταίος στο τετ-α-τετ με τον Διούδη δεν λάθεψε (1-0).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ και το θέαμα έγινε πολύ κακό, με τις ομάδες να μην μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 62’ από γύρισμα του Σάλιακα, η μπάλα έφτασε στον Καρτάλη που σούταρε με τη μία, αλλά ο Σένκεφελντ έβαλε σωτήρια κόντρα κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά από φάουλ του Μαουρίσιο, ο Ιωαννίδης βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά η κεφαλιά του δεν είχε δύναμη και πέρασε άουτ.

Στο 70΄ ο Λοντίγκιν αντέδρασε σωστά στο βολέ του Μαουρίσιο, στην τελευταία καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς.

Στο 82’ από εξαιρετική ενέργεια του Ντομίνγκεθ και πολύ ωραία ντρίμπλα του Παμλίδη, το τελείωμα του πρώτου σκόρερ του ΠΑΣ πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Διούδη.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις