Αήττητος ο Αστέρας Τρίπολης για 10 σερί ματς

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 19:24
UPD:19:32
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης ο Αλί Μπάμπα, με το Νιγηριανό να «υπογράφει» το 1-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Αρκάδες αήττητους για 10ο σερί ματς στη Super League.

Το γκολ του Αλί Μπάμπα στο 77΄ εξουδετέρωσε το προβάδισμα που είχαν πάρει οι γηπεδούχοι με τον Μανούσο στο 19΄ και χάρισε το βαθμό στην πελοποννησιακή ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας στο 90΄.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση που δημιούργησε, στο 19΄, με κεφαλιά του Μανούσου μετά από κόρνερ του Μουνίθ.

Ο Αστέρας εμφανίστηκε σαφώς κατώτερος των προηγούμενων εμφανίσεών του και σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να απειλήσει μόνο σε δύο περιπτώσεις με τον Μπαράλες, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αγκάγεφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR ως οφσάιντ. Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος αναγκάστηκε στο 28΄ να αλλάξει τερματοφύλακα, καθώς ο Θοεδωράκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μανδά.

Στην επανάληψη ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς έριξε στο ματς και τον Λουίς Φερνάντεθ, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να διασπάσουν τη σφιχτή αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, παρά την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά η λύση γι΄ αυτούς ήρθε από τον πάγκο. Ο Αλί Μπάμπα μπήκε αλλαγή στο ματς στο 75΄ και δύο λεπτά μετά με ωραίο σουτ ισοφάρισε και διατήρησε «ζωντανό» το αήττητο σερί της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις