Για υπόθεση πλαστογραφίας ελέγχεται ο Αρης

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι «δεν φοβάται κανέναν και είναι πεντακάθαρη»
Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 14:56
UPD:15:03
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Κίνδυνος για τον Άρη. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για υπόθεση πλαστογράφησης συμβολαίου!

Σε περίπτωση που βρεθεί να έχει όντως παρανομήσει, μπορεί τιμωρηθεί με ποινή που ξεκινά από αφαίρεση έξι βαθμών και φτάνει μέχρι τον υποβιβασμό!

Ύστερα από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία που ονομάζεται  Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρας μας και εμφανιζόταν να παίζει στον Άρη.

Η αρμόδια αρχή ρώτησε την ΕΠΟ εάν γνωρίζει την υπόθεση και τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με την Ομοσπονδία ν΄ απαντά ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ πρός τους Θεσσαλονικείς.

                     ΠΑΕ Άρης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα, είμαστε πεντακάθαροι»

Η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση και με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Αναλυτικά η θέση των «κιτρίνων» για την υπόθεση:

«Αναφορικά με δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

Ας μας πούνε για κάποιες άλλες υποθέσεις που βρίσκονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και ερευνώνται.

Κατανοεί και ο πλέον αδαής που αποσκοπούν τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές ντέρμπι, μάλιστα. Ξέρουμε καλά ότι ενοχλούμε...

Οι σκελετοί βρίσκονται στις ντουλάπες κάποιων άλλων, όχι της ΠΑΕ Άρης. Ας ψάξουν εκεί...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις