Στην Μπάγερν ως το 2026 ο 18χρονος Μουσιάλα με 6 εκ. το χρόνο

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 11:35
UPD:11:53
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Το νέο μεγάλο ταλέντο της Μπάγερν Μονάχου, ο Τζαμάλ Μουσιάλα, που στις 23 Φεβρουαρίου έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην Ιστορία της γερμανικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης σκοράροντας απέναντι στη Λάτσιο (Champions League), υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Ο 18χρονος μέσος, που έχει αγγλικές καταβολές αλλά αρνήθηκε τα «τρία λιοντάρια» γιατί θέλει να παίξει στην Εθνική Γερμανίας, έβαλε την υπογραφή του έξι ημέρες μετά την ενηλικίωσή του, καθώς έγινε 18 ετών στις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Μουσιάλα υπέγραψε ως το 2026, που είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια συμφωνία από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ της Μπάγερν και σύμφωνα με την Bild οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 5 εκ. ευρώ, με τα διάφορα μπόνους να αυξάνουν αυτό το ποσό στα 6 εκ. ετησίως.

Ο Μουσιάλα, που γεννήθηκε στη Στουτγάρδη αλλά ήταν από το 2011 έως το 2019 στην ακαδημία της Τσέλσι πριν ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου, είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική Αγγλίας.

Μάλιστα, με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες είναι διεθνής τόσο με τη Γερμανία όσο και με την Αγγλία. Όμως, ύστερα από τη συνομιλία που είχε με τον εκλέκτορα της «νατσιονάλμανσαφτ», Γιόαχιμ Λεβ, αποφάσισε να επιλέξει τη Γερμανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις