Μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Ντοναρούμα

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 09:05
UPD:09:16
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου πλησιάζει και η αγωνία των οπαδών της Μίλαν αυξάνει, αφού το συμβόλαιο του Τζίτζι Ντοναρούμα λήγει και ο νεαρός τερματοφύλακας δεν έχει απαντήσει αν θα συνεχίσει στους Λομβαρδούς.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως οι «ροσονέρι» έχουν προτείνει στον διεθνή πορτιέρε νέο συμβόλαιο, που προβλέπει οικονομικές απολαβές 6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Όσο όμως ο Ντοναρούμα δεν απαντά, η ανησυχία στη διοίκηση μεγαλώνει καθώς κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο, και οι προτάσεις δεν λείπουν.

Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως μεταξύ των μνηστήρων για τον Ντοναρούμα πολύ δυνατά «παίζει» η Τσέλσι, που έχει καταθέσει τεράστια πρόταση, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήθελε να αλλάξει τον Ντε Χέα με κάποιον άλλο μεγάλο τερματοφύλακα. 

Η ιταλική εφημερίδα Libero έγραψε ότι η Τσέλσι μπορεί να δώσει στον Ιταλό γκολκίπερ 10,5 εκ. ευρώ το χρόνο για να τον δελεάσει να γίνει κάτοικος Λονδίνου, ενώ δίνει άλλα 5 εκ. ευρώ στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις